برای انجام ایمپلنت دندان نگران هزینه نباشید در مطب دکتر پاچناری می توانید هزینه ایمپلنت خود را تحت پوشش بیمه و یا ایمپلنت دندان اقساطی تهران با استفاده از بهترین برندهای المانی ، سوئیسی و کره ای پرداخت نمایید.
ایمپلنت دندانی چیست؟
ایمپلنت دندانی یک جایگزین شبیه دندان است که با اتصال روکش به یک قطعه فلزی کاشته شده در استخوان فک، محکم در دهان شما قرار می گیرد. ایمپلنت می تواند جایگزین یک دندان یا یک ردیف دندان یا حتی همه دندانهای هر دو فک شود. برخلاف دندانهای مصنوعی متحرک، آنها یک راه حل ثابت و دائمی هستند.
مزایای بی شماری برای کاشت ایمپلنت دندان و کاشت قسطی دندان وجود دارد. برخلاف دندان مصنوعی (دنچر کامل یا پارسیل)، در درمان ایمپلنت، هیچ چیزی سقف دهان (کام) را نمیپوشاند که هم به صحبت کردن و هم به چشیدن بهتر کمک میکند. آنها کمتر مستعد تشکیل پلاک هستند، خطر تحلیل استخوان به دلیل از دست دادن دندان ها را کاهش می دهند و جویدن را آسان تر می کنند. شاید بهتر از همه اینکه با مراقبت و بهداشت مناسب و دقیق ، ایمپلنتها میتوانند برای همیشه دوام بیاورند.
چه کسی کاندیدای مناسب برای ایمپلنت دندان است؟
ایمپلنت دندان برای چه کسانی مناسب است بیمارانی عواملی که تعیین می کنند آیا بیمار کاندید مناسبی برای ایمپلنت دندان است یا نه، سلامت استخوان و لثه و همچنین سلامت کلی بدن است. سن تنها یک عامل محدود کننده برای نوجوانان است، زیرا استخوان های آنها هنوز در حال رشد و تغییر است، اما هیچ محدودیت سنی بعد از تکمیل رشد استخوان برای افراد جهت انجام ایمپلنت دندان وجود ندارد. که به طور فعال تحت درمان پریودنتال (التهاب و عفونت لثه) قرار می گیرند، کاندیدای ایمپلنت های دندانی نیستند، اما بیماران با لثه سالم و درمان شده کاندید مناسبی هستند ما در ادامه به فاکتورهای اصلی کاندید ایمپلنت دندان اشاره می کنیم
۱- سلامتی عمومی را داشته باشند
عدم ابتلا به دیابت (قند خون) ، بیماری های قلبی یا اختلالات تیروئیدی و بیماری های استخوانی شرایط ایده آل برای درمان ایمپلنت است. افراد مبتلا به شرایط فوق در صورتیکه تحت نظر پزشک متخصص باشند و بیماری تحت کنترل باشد می توانند درمان ایمپلنت انجام دهند
۲- استخوان کافی در فک شما
برای قرار گرفتن ایمپلنت در استخوان فک نیاز به حجم و ارتفاع و عرض کافی استخوان داریم که در موارد تحلیل شدید تا حد زیادی از دست می رود. نگران نباشید، حتی اگر استخوان بصورت کامل از بین رفته باشد تکنیک های پیوند استخوان برای شما وجود دارد، میتوان از پیوند استخوان برای افزایش حجم استخوان استفاده کرد و ساختاری برای کاشت ایمپلنتها فراهم کرد.
۳- لثههای سالم
لثهها در اطراف ایمپلنت ترمیم می شوند و به سالم نگه داشتن آن در جای خود کمک میکنند و باعث طبیعی دیده شدن روکش ایمپلنت می شوند. هر گونه عفونت و التهاب در لثه باعث تحلیل لثه می شود که نهایتا باعث بیرون زدگی پیچ ایمپلنت می شود که می تواند باعث از بین رفتن و لق شدن ایمپلنت شود. عواملی که باعث تحلیل لثه اطراف ایمپلنت می شود شامل بهداشت ضعیف دهان، سیگار کشیدن و قند خون بالاست.
هزینه ایمپلنت دندان در تهران یا کاشت دندان اقساطی با بیمه
در ابتدا هزینه درمان ایمپلنت از دندان مصنوعی متحرک یا بریج (پل دندانی) بیشتر بنظر می رسد اما در طولانی مدت هزینه و مشکلات کمتری برای شما ایجاد می کند. در واقع ایمپلنت یه سرمایه گذاری طولانی مدت است در صورتیکه سایر روش ها عمر کمی دارند و مشکلات زیادی را در آینده به همراه خواهند داشت که در مجموع منجر به هزینه بیشتر برای شما می شوند.
در کلینیک دکتر حمید پاچناری متخصص و جراح فک و صورت در تهران نگران هزینه درمان ایمپلنت دندان خود نباشید. شما می توانید در صورت داشتن هر یک از این بیمه های دندان پزشکی هزینه ایمپلنت دندان با بیمه انجام دهید. بیمه های تحت پوشش جهت دندانپزشکی و ایمپلنت : بیمه ایران، بیمه البرز، بیمه آسیا ، بیمه دانا، بیمه توسعه ، بیمه سامان ، بیمه پارسیان و …
ایمپلنت دندان اقساطی تهران با امکان قسط بندی هزینه ایمپلنت دندان وجود دارد. همچنین ما در عین استفاده از بهترین برند های ایمپلنت دندان، هزینه ایمپلنت ها (ایمپلنت معمولی یا ایمپلنت ساب پریوستئال) را بسیار متنوع تعیین کردیم تا شما به راحتی بتوانید در هر قیمتی که در نظر گرفته اید از ایمپلنت اقساطی شمال تهرانو یا در واقع ایمپلنت ارزان در تهران مطب دکتر پاچناری را تجربه نمایید. برای اطلاعات بیشتر با مطب دکتر پاچناری در زعفرانیه تماس بگیرید: ۰۲۱۲۶۲۰۵۶۱۰ و ۰۹۹۱۲۷۴۱۰۲۷
ایمپلنت در چه افرادی ممنوع است؟
هزاران فرد تا کنون درگیر عواقب از دست دادن دندان شده اند – حداقل از هر 6 بزرگسال بالای 65 سال 1 نفر تمام دندان های خود را از دست داده است. ایمپلنت دندان می تواند راه حلی مناسب برای جایگزینی دندان باشد. اگر در حال بررسی فاکتورهای موثر در موفقیت یا شکست ایمپلنت های دندانی هستید، بسیار مهم است که بدانید چه چیزی باعث می شود فردی به گزینه ای ایده آل برای نامزدی ایمپلنت تبدیل شود.
بیایید به عواملی بپردازیم که تعیین کننده مناسب بودن شما برای ایمپلنت دندان هستند و آنچه باید قبل از تصمیم گیری در نظر بگیرید. قبل از انتخاب ایمپلنت دندان، با پزشک خود در مورد مزایا و خطرات احتمالی و اینکه آیا کاندیدای مناسبی برای این روش هستید یا خیر صحبت کنید.
چه کسی کاندیدای خوب برای ایمپلنت نیست؟
اگرچه ایمپلنت دندان می تواند راه حلی بالقوه برای بسیاری از افراد درگیر از دست دادن دندان باشد، عواملی وجود دارد که ممکن است باعث شود فرد واجد شرایط این روش نباشد.
الف) دلایل پزشکی
موارد زیر شرایطی است که در آن جراحی ایمپلنت توصیه نمی شود :
۱- نقص سیستم ایمنی
یک سیستم ایمنی سالم برای بهبود و موفقیت کلی هر ایمپلنت دندانی حیاتی است. کسانی که دچار نقص ایمنی هستند، کاندیدای ایده آلی برای ایمپلنت نیستند. برای مثال در افراد دچار دیابت (قند خون) کنترل نشده و با قند خون ناشتای بالا ، سیستم ایمنی ضعیف می شود و احتمال عفونت در اطراف ایمپلنت به شدت بالا می رود. در مورد هر بیماری که ضعف ایمنی ایجاد کند این ریسک وجود دارد.
۲- بیماری های زمینه ای کنترل و درمان نشده
به دلیل نیاز بدن به بهبودی پس از جراحی و ترمیم مناسب ایمپلنت در استخوان ، برخی از شرایط پزشکی ممکن است شرایط بیمار را برای ایمپلنت نامناسب کند. با این حال، این موضوع به شدت بیماری نیز بستگی دارد. افراد مبتلا به بیماری قلبی درمان نشده، دیابت کنترل نشده، بیماری های خودایمنی، هموفیلی و سرطان ممکن است واجد شرایط نباشند، اگرچه این موارد ، در صورت درمان، منع درمان ایمپلنت محسوب نمی شوند . اگر هر یک از این شرایط را دارید، با پزشک و جراح خود صحبت کنید تا ببینید آیا می توانید پس از کنترل بیماری، ایمپلنت دریافت کنید.
۳- اعتیاد به الکل و مصرف سیگار و قلیان
سیگار و الکل هر دو می توانند، سیستم ایمنی بدن را به روش های مختلف کاهش دهند. کسانی که به طور مکرر از این مواد استفاده می کنند به احتمال زیاد نمی توانند ایمپلنت دندانی موفقی داشته باشند. سیگار و قلیان ایمپلنت را از بین می برد.
۴- مصرف داروهای بیس فسفونات
این داروها معمولا برای درمان پوکی استخوان استفاده می شوند . این داروها هم فرم خوراکی دارند مثل استئوفوس و آلندرونات و … و هم فرم تزریقی دارند مثل زومتا و … .در فردی که این دسته دارویی را مصرف می کند درمان ایمپلنت ممنوع است. حتما این موضوع را به جراح خود اطلاع دهید تا بتواند بهترین تصمیم را برای شما بگیرد.
۵- شیمی درمانی یا کموتراپی
شیمی درمانی باعث سرکوب مغز استخوان و نقص موقت سیستم ایمنی و افزایش احتمال عفونت و افزایش احتمال خونریزی می شود . بنابراین تا پایان دوره شیمی درمانی انجام جراحی ایمپلنت ممنوع است. پس از اتمام شیمی درمانی هر زمان که آزمایش های خونی بیمار به حالت طبیعی برگردد امکان انجام ایمپلنت وجود دارد.
۶- پرتودرمانی یا رادیوتراپی
رادیوتراپی باعث تخریب سلولهای استخوانی می شود و امکان قرار دادن ایمپلنت را در محل درگیر خصوصا در ماههای اول پس از آن می گیرد. معمولا ۶ تا ۱۲ ماه پس از رادیوتراپی زمان مناسبی برای جراحی ایمپلنت است. البته تصمیم قطعی به نظر جراح بستگی دارد
ب) دلایل دندانپزشکی
۱- بیماری و عفونت لثه کنترل نشده
به دلیل نقش حیاتی که لثه در نتیجه موفقیت آمیز ایمپلنت ایفا می کند، داشتن لثه سالم ضروری است. افراد مبتلا به پریودنتیت(عفونت لثه) کنترل نشده واجد شرایط ایمپلنت نیستند، اگرچه پس از درمان آن، ممکن است دوباره کاندید مناسبی برای دریافت ایمپلنت شوید.
۲- ساییدن و فشردن بیش از حد دندانها
دندان قروچه یا فشردن فک می تواند فشار زیادی به ایمپلنت وارد کند که به نوبه خود می تواند منجر به آسیب طولانی مدت شود مثل خورد شدن روکش یا حتی شکستن ایمپلنت. البته این حالت منع مطلق درمان ایمپلنت نیست، و متخصص جراحی و متخصص پروتز با روش هایی به شما کمک می کنند که از درمان ایمپلنت استفاده کنید اما نیاز به مراقب های مخصوص مثل استفاده از نایت گارد دارد.
3- بهداشت ضعیف دهان و دندان
وجود جرم و پلاک روی دندانها و پوسیگی های درمان نشده یا آبسه و عفونت در دهان ، منع مطلق درمان ایمپلنت است. چرا که به سرعت باعث عفونت ایمپلنت و از دست رفتن آن می شود. برای نگهداری طولانی مدت ایمپلنت باید هر روز مسواک بزنید ، نخ دندان بکشید و از واترجت استفاده کنید. جهت آشنایی با واترجت به بخش آموزش بیماران در صفحه اصلی سایت مراجعه کنید.
ج) عوامل دیگری که باید در نظر گرفته شوند
۱- بارداری
انجمن بارداری آمریکا می گوید که سطح استرس بالا در مادر باردار می تواند بر رشد جنین تأثیر بگذارد. از آنجایی که جراحی احتمالاً اضطراب را در یک زمان استرس زا افزایش می دهد، توصیه می شود که جراحی ایمپلنت تا پس از زایمان متوقف شود.
۲- داروها
اگر داروهای خاصی از جمله کورتیکواستروئیدها (کورتون) یا داروهایی که سیستم ایمنی را سرکوب می کنند مصرف می کنید، ممکن است انجام عمل جراحی ایمپلنت برای شما خطرناک باشد. حتما این موضوع را به جراح اطلاع دهید تا تمهیدات لازم در مورد درمان شما را در نظر گیرد
۳- در سنین کودکی و نوجوانی
در این سنین ، استخوان فک شما هنوز در حال رشد است و کاشت دائمی موفقیت آمیز ایمپلنت را غیرممکن می کند.
در واقع قرار دادن ایمپلنت در این سنین باعث جابجا شدن ایمپلنت همراه با رشد استخوان می شود. معمولا تا پایان رشد استخوانی صبر می کنیم که در دختران ۱۶ و در پسران ۱۸ در نظر گرفته می شود
۴- بیماران مسن و ناتوان
مثل هر جراحی دیگری ، جراحی ایمپلنت نیز در افراد بشدت مسن و ناتوان می تواند با خطراتی همراه باشد. زمان بهبودی پس از جراحی معمولاً با افزایش سن افزایش مییابد و ساختار استخوانی بیماران مسنتر میتواند ضعیفتر از آنچه برای ایمپلنتهای موفق لازم است باشد. اگرچه میزان موفقیت هنوز بالاست، بررسی دقیق و مشاوره با متخصص جراحی لازم است. در صورت لزوم جراحی در بیمارستان و تحت بیهوشی انجام خواهد شد
اگر ایمپلنت نکنیم چه گزینه های دیگری هست
اگر فکر می کنید ممکن است کاندیدای مناسبی برای ایمپلنت دندان نباشید، گزینه های دیگری برای شما وجود دارد. پروتز و بریج های دندانی می توانند راه حلی برای جایگزینی دندانهای از دست رفته باشند.
البته قبل از هر تصمیمی با متخصص جراحی خود مشورت کنید. جهت مشاوره آنلاین با دکتر حمید پاچناری به واتس اپ یا تلگرام ۰۹۱۸۸۸۱۷۹۱۸ پیام دهید.
۱- پروتزهای کامل (دنچر کامل)
همچنین به عنوان دندان مصنوعی کامل متحرک شناخته می شوند، اینها دستگاه های متحرکی هستند که جایگزین کل دندان های بالا و/یا پایین می شوند، بنابراین در موارد بی دندانی کامل فکین استفاده می شوند . اینها متحرک هستند و باید حداقل یک بار در روز تمیز شوند. و شب قبل از خواب از دهان خارج شوند.
۲- پروتزهای تکه ای (دنچر پارسیل)
این پروتزها تنها جایگزین چند دندان پشت سر هم می شوند، برخلاف دنچر کامل. پروتزهای پارسیل نیز متحرک هستند. البته با کمک حلقه و قلاب های فلزی به دندانهای باقیمانده گیر می کنند و ثابت می شوند.
۳- بریج دندان (پل دندانی)
بر خلاف دو مورد فوق ، بریج های دندانی در دهان شما ثابت می شوند. آنها با ایجاد یک پل مصنوعی دندانی بین دندانهای طبیعی در دو طرف، متصل می شوند و فضای بی دندانی را پر میکنند.
اگر هنوز مطمئن نیستید که ایمپلنت های دندانی برای شما مناسب هستند و یا با پرداخت هزینه ایمپلنت با ایمپلنت دندان اقساطی تهران، با دکتر پاچناری و کارکنان ما در مطب با شماره های ۰۲۱۲۶۲۰۵۶۱۰ و ۰۹۹۱۲۷۴۱۰۲۷ تماس بگیرید. ما به تمام سوالات و نگرانیهای شما پاسخ میدهیم، در حالی که در مورد گزینههای مختلف برای جایگزینی دندانها و لبخند شما برای نتایج مطلوب مشورت میکنیم.