دندان ها بخش مهمی در چهره ما هستند از این رو از دست دادن دندان باعث اختلال در عملکرد غذا خوردن و چهره ما ایجاد می کند. ایمپلنت دندان یکی از مهم ترین و پر هزینه ترین خدمات دندانی برای افرادی که دندان های دائمی خود را از دست داده اند که کلینیک دکتر پاچناری هزینه ایمپلنت دندان با بیمه برای سهولت بیمار و انجام ایمپلنت دندان با بسیاری از بیمه های دندانپزشکی طرف قرارداد است تا شما از خدمات دندانپزشکی استفاده کنید و انجام آن را به تعویق نیندازید برای اطلاعات بیشتر درباره تعرفه پوشش بیمه دندانپزشکی سال 1403 با ما همراه باشید…
بیمه تکمیلی چیست؟
بیمه تکمیلی یا همان بیمه تکمیلی درمانی با هدف کمک به هزینه های درمان بیمار و پوشش بخشی یا تمام این هزینه های درمان مورد استفاده قرار می گیرد. بیمه هایی مانند خدمات درمانی و تامین اجتماعی و بیمه نیروهای مسلح همگی بیمه های پایه هستند. در واقع بیمه های تکمیلی ، تکمیل کننده بیمه های پایه هستند.
بیمه های پایه بخش زیادی از هزینه های درمان را پوشش نمی دهد ، مثلا ایمپلنت تحت پوشش بیمه پایه نیست و در اینجا هزینه ایمپلنت دندان با بیمه تکمیلی این درمانها را تحت پوشش خود قرار می دهند و طبق طرح توافقی بین بیمار و بیمه گزار ، درصدی از هزینه ایمپلنت یا همه آن را تحت پوشش قرار می دهد . بنابراین استفاده از بیمه تکمیلی درمانی یک تصمیم بسیار درست جهت راحت تر شدن پرداخت هزینه های درمانی است.
مطب تخصصی دکتر حمید پاچناری با اکثر بیمه های درمانی تکمیلی طرف قرارداد است ؛ با این حال اگر بیمه ندارید ، جهت رفاه حال شما ، امکان پرداخت اقساطی هزینه های درمانی جراحی مانند ایمپلنت برای شما فراهم آمده است.
برای انجام ایمپلنت دندان با بیمه توسط بهترین جراح فک و صورت در شمال تهران می توانید با این شماره ها تماس بگیرید: ۰۹۹۱۲۷۴۱۰۲۷ – ۰۲۱۲۶۲۰۵۶۱۰
انواع بیمه تکمیلی دندانپزشکی
در زیر به انواع بیمههای تکمیلی و پوشش هزینه ایمپلنت دندان با بیمه اشاره میکنیم:
۱- بیمه تکمیلی انفرادی
این بیمه همانطور که از نام آن پیداست با هدف بیمه درمانی یک فرد انجام می شود. این نوع بیمه بصورت خاص و محدود فقط توسط تعدادی از شرکت های بیمه تکمیلی ارائه می شود مانند بیمه تکمیلی انفرادی سامان، بیمه تعاون و بیمه ایران.
تعهدات بیمه تکمیلی انفرادی چقدر است؟
در طرح های مختلف بیمه ، سقف و پوشش تعهدات متفاوت است. شرکت بیمه گذار شما از همان ابتدا سقف این تعهدات را به شما اعلام می کند و انتخاب با نظر شما انجام می شود.
دقت کنید که فرانشیز درمان که همان هزینه پرداختی توسط بیمار است را در نظر داشته باشید.
۲- بیمه تکمیلی خانواده
این بیمه به مفهوم بیمه کردن تمام اعضای خانواده توسط سرپرست خانواده است که همه افراد از مزایای پوشش بیمه ای بتوانند استفاده کنند. این نوع بیمه بیشتر به افرادی توصیه می شود که عضو یا پرسنل یا کارمند شرکت یا سازمان نیستند و نمی توانند از بیمه گروهی استفاده کنند.
۳- بیمه تکمیلی گروهی
در این حالت کارفرما برای کارمندان شرکت خود بیمه گروهی تهیه می کند . این کار می تواند توسط هر سازمانی انجام شود و معمولا باید شامل حداقل ۵۰ نفر باشد. در این حالت کادمند و پرسنل بیمه شده شرکت می تواند افراد خانواده خود را نیز تحت تکفل بیمه گروهی قرار دهد.
البته در قانون جدید ، شرکت های زیر ۵۰ نفر نیز می توانند از این بیمه بهره ببرند.
این نوع بیمه توسط برخی از شرکت های بیمه تکمیلی ارائه می شود که در ادامه به آن اشاره می کنیم.
برای مثال می توان به بیمه تکمیلی گروهی کارمندان بانک ها یا شرکت نفت اشاره کرد.
آیا هر شخص میتواند از چند بیمه درمان تکمیلی استفاده کند؟
بله. بر اساس ماده ۱۷ آیین نامه ۹۹ شورای عالی بیمه، اگر شخص بیمه شده چندین بیمه درمان تکمیلی را داشته باشد، میتواند به دلخواه خود از هر کدام برای هزینه های درمان استفاده کند. در واقع خود او نحوه استفاده از بیمه ها را تعیین می کند و از این بابت محدودیتی نخواهد داشت.
همانطور که میدانید، بیمه تکمیلی میتواند با پرداخت حق بیمه معقول هزینههای خدمات درمانی را جبران کند و در کنار خدمات متنوع خود برای پوشش هزینههای جراحی، پاراکلینکی، دارویی و…، خدمات دندانپزشکی و جراحی مانند ایمپلنت را نیز تحت پوشش قرار میدهد. البته لازم است در نظر داشته باشید که بیمههای پایهای مانند بیمه تأمین اجتماعی و خدمات درمانی ، درمان های دندانپزشکی محدودی را به صورت رایگان در اختیار بیمهگذاران قرار میدهند، که تنها شامل درمان های پایهای مانند کشیدن دندان و ترمیم معمولی میشود و نیازمند فرایندی طولانی برای اخذ نوبت از درمانگاه و انتظار زیاد است.
در این شرایط به کمک بیمه تکمیلی می توانید بخش زیادی از هزینههای درمانی ایمپلنت را جبران کنید. برای این کار، لازم است ابتدا شرکت بیمه تکمیلی با بهترین پوشش و سقف تعهدات دندانپزشکی و ایمپلنت انتخاب کنید و طرحی با سقف مورد نظر خود تهیه کنید. دکتر حمید پاچناری بهترین متخصص و جراح فک و دهان در ادامه به شرکتهای بیمه و طرحهای مختلف ارائهدهنده این خدمات اشاره می کنیم.
پوشش دندانپزشکی بیمه های تکمیلی شامل چه درمان هایی است؟
هزینه ایمپلنت دندان با بیمه های تکمیلی اکثر خدمات درمانی دندانپزشکی، که برای درمان و سلامت دهان و دندانها ضروری هستند، تحت پوشش خود قرار میدهد. این پوشش شامل مواردی از قبیل کشیدن دندان ، جرمگیری، ایمپلنت ، ترمیم دندان، عصب کشی ، بروساژ و روکش میشود. با اینکه ایمپلنت دندان کاربردهای درمانی دارد، بیمه پایه آن را جز خدمات زیبایی می داند و تحت پوشش قرار نمی دهد و تنها از طریق تعهدات بیمه تکمیلی قابل پوشش است. درمان های دیگری مانند جراحی لثه، ارتودنسی و ساخت دندان مصنوعی نیز تنها توسط برخی شرکتهای بیمه گذار پوشش داده میشوند.
در ادامه به بیمه های تکمیلی گروهی بانک ها و برخی شرکت ها اشاره می کنیم که اکثرا با مطب تخصصی ما همکاری می کنند:
بیمههای پایه معمولا بخش کوچکی از هزینههای درمانی را تحت پوشش قرار میدهند. به همین دلیل شرکتهای بیمه، انواع بیمهنامههای تکمیلی درمان گروهی و انفرادی را در دسترس بیمهگزاران قرار دادهاند. بیمه درمان تکمیلی بخش قابل توجهی از هزینههای درمانی را تحت پوشش قرار میدهد و خدمات زیادی برای بیمهگزاران دارد.
بانک ها و شرکت های دولتی و خصوصی با بهره گیری از بیمه های گروهی بخش قابل توجهی از هزینه ایمپلنت دندان را تحت پوشش قرار می دهد.
شما می توانید در مطب دکتر پاچناری از خدمات ایمپلنت دندان ساب پرئوستال و جراحی ارتوسرجری به صورت اقساطی و تخصصی بهره مند شوید برای اطلاعات بیشتر با این شماره ها تماس بگیرید: ۰۲۱۲۶۲۰۵۶۱۰ – ۰۹۹۱۲۷۴۱۰۲۷
تعرفه بیمه ۱۴۰۳ جراحی ایمپلنت و بیمه های طرف قرارداد با مطب دکتر پاچناری
– معمولا برای کارمندان بانک سقف ۵ واحد ایمپلنت تحت پوشش بیمه در نظر گرفته می شود
– برای بی دندانی کامل تا ۷ ایمپلنت قابل انجام است
– برای افراد بالای ۶۰ سال نیز تا ۷ ایمپلنت قابل انجام است
– سقف پوشش بیمه برای هر واحد ایمپلنت ، ۱۰ میلیون تومان در نظر گرفته می شود
– سقف پوشش بیمه برای هر روکش ایمپلنت ۶ میلیون تومان در نظر گرفته می شود
– برای اوردنچر در هر فک ۴ واحد ایمپلنت مورد تایید است
– سقف پوشش پروتز اوردنچر ۲۴ میلیون تومان است
– سقف پوشش بیمه برای پیوند استخوان به ازای هر واحد ایمپلنت ۲ میلیون تومان است
– سقف پوشش بیمه برای استفاده از ممبران همزمان با پیوند استخوان به ازای هر واحد ایمپلنت ۲ میلیون تومان است
– حداکثر پوشش بیمه برای سینوس لیفت باز ۶ میلیون تومان و برای سینوس لیفت بسته ۳ میلیون تومان است
– رادیوگرافی قبل و بعد از جراحی ضروری است
– فرانشیز توسط بانک تعیین شده و می تواند متفاوت باشد
در نظر داشته باشید قوانین پوشش بیمه در بانک های مختلف، ممکن است متفاوت باشد
۱- بیمه بانک رفاه
۲- بیمه بانک ملی
۳- بیمه بانک تجارت
۴- بیمه بانک صادرات
۵- بیمه بانک مسکن
۶- بیمه بانک کشاورزی
۷- بیمه بانک ملت
۸- بیمه بانک شهر
با بیمه آسیا همکاری می کند و تعرفه متفاوتی دارد که در ادامه به آن اشاره می کنیم
۹- بیمه بانک سپه
۱۰- بیمه بانک سامان
با بیمه سامان همکاری می کند و تعرفه متفاوتی دارد که در ادامه به آن اشاره می کنیم
۱۱- بیمه بانک اقتصاد نوین
با بیمه نوین همکاری می کند و تعرفه متفاوتی دارد که در ادامه به آن اشاره می کنیم
۱۲- بیمه بانک مهر
۱۳- بیمه بانک کارآفرین
با بیمه کارآفرین همکاری می کند و تعرفه متفاوتی دارد که در ادامه به آن اشاره می کنیم
۱۴- بیمه بانک توسعه صادرات
۱۵- بیمه بانک پارسیان
با بیمه پارسیان همکاری می کند و تعرفه متفاوتی دارد که در ادامه به آن اشاره می کنیم
۱۶- بیمه بانک صنعت و معدن
با بیمه رازی همکاری می کند و تعرفه متفاوتی دارد که در ادامه به آن اشاره می کنیم
۱۷- بیمه بانک مرکزی
معمولا سقف تعهدات بالاتری دارد و پوشش کاملتری برای پرسنل و کارمندان خود فراهم آورده است
۱۸- بیمه تکمیلی شرکت نفت
کارمندان شاغل قراردادی و پیمانکاری و افراد تحت تکفل آنان (دارای حق بیمه یکسان و بدون در نظر گرفتن سن فرد) با پرداخت 20% حق بیمه میتوانند تحت پوشش بیمه تکمیلی درمانی قرار گیرند.
افراد غیر تحت تکفل کارمندان (پدر، مادر، همسر، فرزند غیر تحت تکفل مجرد) بدون محدودیت سنی با تقبل کل هزینه میتوانند از مزایای بیمه تکمیلی درمانی استفاده نمایند.
فرزندان دچار معلولیت ذهنی و جسمی (تحت تکفل) بدون محدودیت سنی تحت پوشش قرار میگیرند و تمام هزینههای درمانی مربوط به معلولیت ( اکتسابی و مادرزادی) را شامل میشوند.
مبنای محاسبه هزینههای درمانی معمولا بر اساس تعرفههای اعلام شده توسط وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی خواهد بود.
۱۹- بیمه تکمیلی صدا و سیما
با بیمه دی همکاری می کند و تعرفه متفاوتی دارد که در ادامه به آن اشاره می کنیم
سایر بیمه های تکمیلی درمانی که هزینه ایمپلنت را پوشش می دهند و با مطب تخصصی ما همکاری می کنند:
تعرفه اکثر بیمه های تکمیلی زیر بر اساس هزینه های اعلامی توسط سندیکای دندانپزشکی تعیین می شود. که بر این اساس بخشی از هزینه ایمپلنت شما را پوشش می دهد. البته هر بیمه ممکن است طرح های متفاوتی ارائه دهد که سقف تعهدات درمانی از جمله ایمپلنت را افزایش دهد که انتخاب نوع طرح بیمه درمانی با شماست.
در ادامه پوشش بیمه برخی از بیمه های تکمیلی در سال ۱۴۰۳ برای خدمات جراحی مثل ایمپلنت را آورده ایم که طبق تعرفه سندیکاست و به معرفی تعدادی از بیمه های تکمیلی طرف قرارداد با مطب ما می پردازیم:
– سقف پوشش بیمه برای هر واحد ایمپلنت ، ۷ میلیون تومان در نظر گرفته می شود که فرانشیز از آن کسر می گردد. البته در برخی از طرح های بیمه تکمیلی سقف پوشش بیمه می تواند بالاتر باشد و این به شما جهت انتخاب برند های بهتر ایمپلنت کمک خواهد کرد
– سقف پوشش بیمه برای هر روکش ایمپلنت ۵.۵ میلیون تومان در نظر گرفته می شود
– سقف پوشش پروتز اوردنچر ۲۴ میلیون تومان است
– سقف پوشش بیمه برای پیوند استخوان به ازای هر واحد ایمپلنت ۱.۸ میلیون تومان است
– سقف پوشش بیمه برای پیوند استخوان همراه با ممبران به ازای هر واحد ایمپلنت ۳.۲ میلیون تومان است
– حداکثر پوشش بیمه برای سینوس لیفت باز ۹.۸ میلیون تومان و برای سینوس لیفت بسته ۷ میلیون تومان است
– رادیوگرافی قبل و بعد از جراحی ضروری است