ایمپلنت دندان چیست؟
ایمپلنت تخصصی در تهران: ایمپلنت های دندانی پیچ هایی از جنس تیتانیوم هستند که مانند ریشه دندان عمل می کنند و با جراحی در استخوان فک، زیر لثه قرار می گیرند. توجه کنید که ایمپلنت دندان یک جراحی آسان است که چند مرحله دارد تا برای نهایی شدن زمان 3 تا 6 ماه را باید صبر کنید تا پیچ جوش بخورد از این رو در نظر داشته باشید که ایمپلنت دندان اگر به صورت تخصصی انجام شود هیچگونه دردی ندارد.
سه جزء کلیدی ایمپلنت دندان عبارتند از:
۱- ایمپلنت: پایه تیتانیومی که به عنوان ریشه تاج عمل می کند.
۲- اباتمنت : اباتمنت روی ایمپلنت ثابت می شود و روکش را در جای خود نگه می دارد.
۳- روکش : دندانی سرامیکی که به اباتمنت می چسبد و ظاهر تاج یک دندان طبیعی را فراهم می کند.
پس از مدت کوتاهی، ایمپلنت با استخوان جوش میخورد و یک تکیهگاه پایدار برای دندانهای مصنوعی (روکش) که روی این ایمپلنتها قرار میگیرند، فراهم میکند .
ایمپلنتهای دندانی برای سلامت عمومی دهان نیز مفید هستند، زیرا برخلاف بریجها، نیازی به چسباندن آنها به دندان دیگری نیست و همچنین فرآیند تحلیل استخوان فک را که با از دست دادن دندان شروع میشود، متوقف میکند.
برای انجام جراحی ایمپلنت تخصصی در تهران می توانید با مطب دکتر پاچناری جراح فک و صورت تماس بگیرید ۰۲۱۲۶۲۰۵۶۱۰ – ۰۹۹۱۲۷۴۱۰۲۷
انواع ایمپلنت تخصصی در تهران
اگرچه انواع مختلفی از ایمپلنت ها وجود دارد: استوانه ای، مخروطی، پیچی و … ، اما ما بر اساس محل قرارگیری آنها، ایمپلنت ها را به سه دسته کلی تقسیم می کنیم:
۱- ایمپلنت های دندانی معمولی در استخوان فک قرار می گیرند و برای این کار نیاز به کمیت و کیفیت مناسب استخوان دارند تا به درستی فیکس شوند
۲- ایمپلنت های ساب پریوستئال برای بیمارانی با تحلیل شدید استخوان فکین مورد استفاده قرار می گیرند. این نوع ایمپلنت بصورت یک داربست فلزی در قسمت بالایی استخوان فک ، زیر بافت لثه قرار می گیرد و با پیچ های کوچک به حاشیه فک فیکس می شود
۳- ایمپلنتهای دندانی زیگوماتیک و پتریگوئید را میتوان حتی بر روی افرادی که فاقد استخوان در ناحیه فک بالا هستند یا دارای تراکم استخوانی بسیار پایین هستند، قرار داد، زیرا طول بیشتر آنها اجازه میدهد تا در استخوانهای سختتر (استخوان زیگوماتیک ، در ناحیه مربوط به استخوان گونه) وارد شوند.
انواع مختلف ایمپلنت های دندانی را می توان برای ثابت کردن روکش های کامل یا پارسیل ترکیب کرد.
جهت کسب اطلاعات کامل تر به بخش ایمپلنت دندان و ایمپلنت ساب پریوستئال و پیوند استخوان از لگن در لیست خدمات سایت مراجعه کنید.
هزینه ایمپلنت دندان چقدر است؟
ایمپلنت های دندانی با توجه به دوام طولانی مدت آن، هزینه بالای مواد برای ساخت آن و پیچیدگی بیشتر در قرار دادن ، گران تر از سایر روش های جایگزینی دندان هستند، اگرچه در دراز مدت اگر بیمار از ایمپلنت به درستی مراقبت کند، سرمایه گذاری طولانی مدت و تصمیم بهتری خواهد بود.
لازمه این موضوع بهداشت خوب دهان ، پرهیز از مصرف دخانیات و کنترل قند خون است ، زیرا ایمپلنت هایی که به خوبی نگهداری می شوند می توانند یک عمر طولانی داشته باشند و به طور کلی، روکش و تاج در معرض آسیب بیشتری از خود ایمپلنت هستند .
برای انجام ایمپلنت تخصصی در تهران ما در کلینیک تخصصی جراحی فک و صورت دکتر حمید پاچناری ، قبل از شروع جراحی ، آنالیز کاملی بر روی دهان ، فک و دندانهای بیماران خود انجام می دهیم تا کیفیت و کمیت استخوان فک ، نوع ایمپلنت مورد نیاز (معمولی، زیگوماتیک یا ساب پریوستئال ) و تعداد ایمپلنت های مورد نیاز در هر ناحیه و نیاز به پیوند و بازسازی استخوان و همچنین خواسته های بیمار ارزیابی و در نظر گرفته شود. پس از این ارزیابی ها هزینه دقیق درمان به بیمار اعلام می شود .
بصورت کلی لازم به ذکر است در مطب دکتر حمید پاچناری از بهترین برندهای ایمپلنت موجود استفاده می شود :
بهترین برند های ایمپلنت دندان
۱- ایمپلنت IMPLANTIUM
۲- ایمپلنت DIO
۳-ایمپلنت OSSTEM
۴- ایمپلنت STRAUMANN SLA
۵- ایمپلنت STRAUMANN SLACTIVE
۶- ایمپلنت ZIMMER
و…
جهت رفاه حال مراجعه کنندگان ، رنج قیمت ایمپلنتها بسیار وسیع در نظر گرفته شده است و هزینه ایمپلنتها از حدود ۱۰ میلیون تومان الی ۳۵ میلیون تومان متغیر است در حالی که ما کیفیت همه برندهای مورد استفاده در کلینیک را از پایین ترین هزینه اعلامی تا بالاترین هزینه را تضمین میکنیم و تا کسب نتایج ایده آل در کنار شما خواهیم بود و در صورت ایجاد مشکل در روند جراحی ایمپلنت ، بدون دریافت هزینه اضافه ، ایمپلنت شما را تعویض خواهیم کرد. چرا که بعنوان یک تعهد اخلاقی و حرفه ای وظیفه خود میدانیم که در پاسخ به اعتماد شما ، صرفا از بهترین برند های معتبر جهانی استفاده کنیم.
همچنین جهت سهولت در پرداخت هزینه ها ، امکان پرداخت اقساطی و دریافت چک در بازه زمانی مطلوب برای مراجعه کننده نیز فراهم آمده است ، بدین ترتیب با خیالی آسوده ایمپلنت تخصصی در تهران و درمان مطلوبتان را دریافت خواهید کرد.
چرا کلینیک جراحی فک و صورت دکتر حمید پاچناری را جهت انجام ایمپلنت انتخاب کنیم ؟
در کلینیک جراحی فک و صورت ما ، به لطف دانش و تعهد و مهارت تیم پزشکی خود، که ما را در تکنیک ها و فناوری های کاشت ایمپلنت دندان در خط مقدم نگه می دارد، در ایمپلنتولوژی پیشرو هستیم .
میزان موفقیت ایمپلنت های دندان در کلینیک ما در حدود ۹۷.۵ درصد دست است . علاوه بر این، رویکرد جامعی که ما به طراحی هر لبخند ارائه می دهیم برای به دست آوردن نتایج زیبایی شناختی بی نظیر بسیار مهم است.
به این ترتیب ایمپلنتهای دندانی که در کلینیک ما قرار میگیرند ، ماندگاری طولانیتر، میزان پس زدگی کمتر، دورههای کوتاهتر بعد از عمل و نتایج زیبایی عالی دارند .
۱- هر بیمار، یک راه حل خاص : در حال حاضر، ایمپلنت های دندانی به طور بی رویه در بسیاری از کلینیک های دندانپزشکی قرار می گیرند . با این حال، هر بیمار باید به عنوان یک سناریوی فردی، با در نظر گرفتن وضعیت آناتومیکی (دندانهای از دست رفته، مقدار استخوان باقیمانده، درگیری بافت نرم …) و انتظارات او تحت درمان قرار گیرد . در کلینیک جراحی فک و صورت ما رویکردی جامع به درمان های خود داریم و تمام عناصر صورت را در نظر می گیریم تا به تقارن و هارمونی بهتر صورت دست یابیم.
۲- به روز بودن در ایمپلنتولوژی پیشرفته : به لطف تجربه تیم ما در کاشت ایمپلنت های خاص مانند زیگوماتیک و ساب پریوستئال و همچنین به لطف آخرین تکنیک هایی که ما در زمینه جراحی ترمیمی و بازسازی استخوان در نظر می گیریم ، کمبود یا تحلیل استخوان فک ، دیگر مانعی برای داشتن ایمپلنت و دندان و لبخندی زیبا نیست. چیزی که زمانی یک مانع غیرممکن برای غلبه بر آن بود، اکنون قابل پیش بینی و قابل درمان شده است
۳- امکان برنامه ریزی سه بعدی فراهم است . فناوریهای جدید به طور فزایندهای در حوزههای مختلف پزشکی مورد استفاده قرار میگیرند، زیرا امکان دقت بیشتر در روشهای جراحی و در نتیجه رضایت بیشتر بیمار را فراهم میکنند. در تیم ما تمام ابزارها را برای انجام برنامه ریزی سه بعدی برای هر مورد را داریم . برای این منظور در صورت تمایل بیمار به داشتن روکش فوری و بازسازی زودهنگام لبخند ، پس از تهیه تصویر cbct و انجام اسکن سه بعدی از فک و دندانهای بیمار، راهنمای جراحی ساخته می شود و همزمان ، روکش فوری بیمار نیز در لابراتوار طراحی و تولید می شود.