جراحی لب یک روش جراحی را توصیف می کند که به بیماران اجازه می دهد لب های خود را تغییر داده و شکل دهند تا ظاهر زیبایی شناختی مطلوب تری داشته باشند. بیماران ممکن است به دلایل مختلفی مانند افزایش حجم و وضوح بیشتر یا متقارن شدن صورت و یا اختلالات مادرزادی جراحی لب را انتخاب کنند. جراحی شکاف لب یا چیلوپلاستی برای درمان این اختلال در کلینیک دکتر پاچناری انجام می شود.
به طور کلی جراحی لب روشی سریع و موثر برای تقویت جنبه های طبیعی صورت و ایجاد اطمینان بیشتر بیماران در ظاهر خود ارائه می دهد. با افزایش سن، لب ها به طور طبیعی حجم و وضوح خود را از دست می دهند. بنابراین، این درمان ممکن است به ویژه برای بازگرداندن حجم به لب ها و شفافیت صورت برای افراد مسن مفید باشد. با این حال، جراحی لب را می توان در هر سنی انجام داد.
شکاف لب یا لب شکری چیست
شکاف یک طرفه لب یک ناهنجاری مادرزادی شایع است که ظاهر و عملکرد لب بالایی و بینی را تحت تاثیر قرار می دهد. هدف از ترمیم جراحی شکاف لب، بازگرداندن آناتومی طبیعی و عملکرد ساختارهای آسیب دیده است. در سال های اخیر، پیشرفت های متعددی در زمینه ترمیم شکاف لب از جمله تکنیک ها و رویکردهای جدید جراحی صورت گرفته است.
ظاهر شکاف لب ترمیم نشده می تواند ناراحت کننده باشد. برخی از والدین احساس اضطراب، افسردگی، گناه یا طرد شدن می کنند. جراحی لب به طور قابل توجهی ظاهر نوزاد را بهبود می بخشد و در نتیجه ممکن است دلهره والدین را تسکین دهد.
ترمیم شکاف لب معمولاً در نوزادان تقریباً در 3- 6 ماهگی انجام می شود. بازسازی اولیه بینی معمولا در زمان ترمیم لب انجام می شود. قبل از شروع جراحی، زمانی که نوزاد تحت بیهوشی عمومی است ، در صورت نیاز به پرکننده، از قوس فک بالا برای ساختن یک انسداد جدید، قالب گیری می شود. این برای سازگاری با رشد جمجمه صورت در چند ماه اول زندگی ضروری است.
شما می توانید با دریافت وقت مشاوره از بهترین جراح فک و دهان در تهران دکتر پاچناری جهت ترمیم شکاف کام یا لیفت سانترال لب و جراحی زیبایی لب اقدام نمایید. ۰۲۱۲۶۲۰۵۶۱۰ – ۰۹۹۱۲۷۴۱۰۲۷
همچنین برای مشاهده صفحه اینستاگرام دکتر پاچناری و دریافت مشاوره انلاین مشاوره در واتس اپ پیام دهید .
۰۹۱۸۸۸۱۷۹۱۸
پیج اینستاگرام
@dr.hamid.pachenari
ترمیم شکاف اولیه لب (چیلوپلاستی)
اهداف ترمیم شکاف اولیه لب شامل بازسازی آناتومی طبیعی و عملکرد لب، اصلاح بدشکلی بینی و ساخت کف بینی و تراز مناسب بخش های فک بالا (خط لثه) می باشد.
شدت شکاف ها از شکاف یک طرفه جزئی (یک طرف) تا دو طرفه کامل (هر دو طرف) متفاوت است.
ترمیم دو طرفه لب ممکن است به عنوان یک روش جراحی انجام شود یا ممکن است نیاز به روش دوم حداقل 8 هفته پس از جراحی اول داشته باشد. در صورت نیاز، میرینگوتومی و لولهها را در زمان جراحی در گوش قرار میدهند.
کار قبل از عمل باید ظرف 30 روز پس از جراحی انجام شود. سطح هموگلوبین و هماتوکریت قبل از جراحی بررسی می شود و دستورالعمل های مراقبت در منزل مورد بحث قرار می گیرد. به طور کلی، کودک پس از جراحی یک شب را در بیمارستان می گذراند.
آنها باید به اندازه کافی نوشیدنی بنوشند تا هیدراته بمانند تا به خانه مرخص شوند. آنها 7 تا 10 روز پس از عمل جراحی برای برداشتن بخیه ها در صورت نیاز برای قرار ملاقات پیگیری می کنند. معاینه و بررسی با جراح 4-6 هفته پس از جراحی گرفته خواهد شد.
اصلاح لب و/یا بینی (شکاف رینوپلاستی)
اصلاح لب و/یا بینی ممکن است در هر سنی برای بهبود کانتور یا شکل لب و بینی انجام شود. اصلاحات معمولاً زمانی انجام می شود که کودک یا والدین تمایل خود را برای ادامه کار ابراز کنند. برای کاهش تعداد تجدیدنظرهایی که ممکن است کودک انجام دهد، اغلب پیشنهاد میشود که درمان را تا زمانی که رشد صورت به طور معمول در حدود شانزده سالگی یا بیشتر کامل شود به تعویق بیندازید. هنگامی که اصلاحات زودتر انجام شود، رشد طبیعی ممکن است ظاهر لب یا بینی را تغییر دهد و نیاز به ترمیم بیشتر را ایجاد کند.
جهت جراحی رینوپلاستی با دکتر حمید پاچناری بهترین متخصص زیبایی شمال تهران با شماره های کلینیک تماس حاصل نمایید:
آیا جراحی شکاف کام و شکاف لب دردناک است؟
کودک شما برای انجام این عمل خواب است (تحت بیهوشی عمومی)، بنابراین دردی احساس نخواهد کرد. پس از از بین رفتن داروی مسکن، احساس ناراحتی خواهند کرد. جراح فرزند شما دستورالعمل هایی در مورد مدیریت درد ارائه می دهد. تمام تلاش خود را برای آرامش فرزندتان در زمان بهبودی انجام دهید. با ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی فرزندتان صحبت کنید تا مطمئن شوید که بعد از جراحی شکاف کام و شکاف لب چه چیزی طبیعی است.
مزایای جراحی شکاف لب و کام چیست؟
جراحی برای اصلاح شکاف لب یا کام به عملکرد صحیح لب و دهان کودک شما کمک می کند و خطر ابتلا به برخی بیماری ها را کاهش می دهد. کودک مبتلا به شکاف لب یا کام در معرض خطر زیر است:
- عفونت مکرر گوش یا تجمع مایع در پشت پرده گوش.
- مشکل در تغذیه، مکیدن یا بلعیدن.
- کم شنوایی.
- مایع از بینی آنها خارج می شود.
- تاخیر در گفتار
- مشکلات دندانی